Hoppa till innehåll

Jag mår bra nu!

Halloj,

allt bra med er?

Ni som följer mig på Instagram har ju koll på läget, det har varit lite svalt. Fick även ett riktigt jävla utbrott som jag skrev om!!! Men nu mår jag bra igen 🤘🏽

Så sjukt!

Läs här: Soluppgång! 

Skrev det med ilska & en gnutta humor såklart!

Är på dag nr: 4 i menscykeln,

så jävla nöjd över min nya gratis-App: Flo som berättar allt för mig där jag loggar mitt mående & blödningar m.m.

Så himla skönt nu när jag drog ur spiralen också, då har jag ju värsta kollen.

Tycker även att jag mår bättre över lag. Känner mig mindre svullen, lugnare & har mer lust till livet 💓

Måste bara berätta vad jag gjorde några dagar efter ägglossning, just då när jag brukar vara en riktig satmara! Då körde jag Detox, alltså jag juicade 3 dagar & 4 nätter i rad utan mat, sammanlagt 85 timmar…

Jag brukar vilja äta vitt bröd & chips just då.

Men jag chockade kroppen rejält, och det gick så bra! Jag är så impad av mig själv, alltså jag är ett riktigt matvrak i vanliga fall så jag trodde väl jag skulle klara av 4 timmar Max! Första dagen var lättast, jag gick och la mig typ åtta på kvällarna för att inte bli hungrig. Jag köpte några färdiga rå-juicer men dom bästa & mest mättade gjorde jag själv i mixern. Jag drack massvis med vatten & ca: 4 smoothies om dagen med massor av frukt & grönsaker i, så det mättar ju. Det var så gott!

Jag drack även en kopp kaffe varje morgon för att inte få huvudvärk.

Jag mådde jättebra, orkade inte bli arg, haha. Nä jag vet inte vad som hände men jag mådde bra & jag blev inget odjur, kanske inte blev triggad heller? Detta vet man ju aldrig, vad allt beror på alltså. Är det ilska, pms eller bara någon som stör mig?

Har ni testat? Tänk om det hjälpte?

Ni får gärna skriva till mig, öppet eller anonymt om vad ni vill veta mer. Vad ni vill att jag skriver om eller ska berätta mer om!

Har lite hjärndimma just nu & svårt för att fokusera. Så jag tar all hjälp jag kan få.

Jag är lite små-yr, har precis slutat med min Brintellix, antidepp ni vet. Jag vill så gärna klara mig utan dessa piller och nu när jag ändrat på så mycket annat så kände jag att det var dags.

Blir det överdjävligt så är det väl bara att börja igen.

Det jag kände precis efteråt var att min hjärna skickade ut elektriska stötar i huvudet som kändes i hela kroppen, skum känsla! Lite olustigt då jag inte förstod vad det berodde på.

Jag sov dåligt i några nätter, orolig & jättetrött. Men nu mår jag bättre, tog bara några dagar och nu tror jag inte att det kommer tillbaka.

Dom har funkat väldigt bra för mig, mina utbrott har blivit lindrigare.

Vad vill ni läsa om mer?

Jag tänkte ta upp lite om klimakteriet, ibland undrar jag om det är dags nu? Ja man kan ju hamna i det redan som 35-åring 😲 Har ni känt av det?

Förklimakteriet, symtomen är ganska lika pms-symtomen! Humöret svajar, du kan få ångest, bli arg & irriterad. Det du får mer är väl vallningar & att du svettas mer på natten! Intressant… Eller hur?

Jag skulle själv vilja veta mer om detta & researchar ganska mycket och det gäller även allt om sköldkörteln, jag tror det är nåt skumt med min. Jag har ont i halsen nästan varje dag? Har ni erfarenhet av detta? Skriv då gärna till mig.

Vi hörs snart igen, tills dess följ, stötta och skriv gärna till mig. Det gör mig superglad!

Stressa inte upp er nu innan jul, ta en dag i taget. Det löser sig, blir det inget julpynt så är ju inte det hela världen heller. I år blir ju allt annorlunda, tror vi kommer fira med släktingar via datorn. Trist men det är som det är. Det kommer bli bra 💕

Nyttigare Jul-Godis*

Detta blev supergott & jag använde bara fling-salt, blandade dock ljus & mörk choklad.


Kommentera Här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: