Hoppa till innehåll

Pmsdagar!

Hej mina fina starka läsare.

I helgen så har jag haft det sämsta humöret på länge. Jag trodde på riktigt att allt skulle bli bra nu när spiralen åkte ur men icke! Inte ens en liten förvarning att humöret skulle balla ur totalt.

Jag var inte beredd & jag ville inte, alltså orkar inte bli så sjukt arg som man blir. Det kliar i hela kroppen och jag kan inte sluta spy ur mig taskiga ord, eller tänka elaka tankar HAT!!!

Jag skäms! Just därför så har jag inte umgåtts med någon i helgen 😒

Jo en promenad med grannen som också har pms, så då funkar det ju.

Och familjen har ju varit med en del, så dom har fått höra både det ena och det andra såklart. Självklart så har mina pojkar dessutom varit så jävla osams så ni kan inte ana… Ingen lyssnade på oss föräldrar, dom bråkade i bilen, hemma och gav sig aldrig. Så då blir man ju tokig även när man inte har pms-besvär.

Vad hände? Jo Jag lackade, försökte få till basrösten, sa till på skarpen och sen brast det och jag blev opedagogisk & gapig helt i onödan. För dom var så inne i sitt bråk att dom reagerade knappt! Så jävla typiskt, förlåt att ja svär men det var så jag kände. 

Vet ni vad som hände sen? Jag blev trött mitt på dagen och fick gå och lägga mig. Somnade till en stund för att sedan kunna gå upp och äta ihop. Ja det blev en tidig kväll också, ingen idé att sitta uppe och irritera sig på allt!

Varför blir det såhär?

Antagligen så är det mycket som händer i kroppen innan mens. För den fick jag ju också i samma veva men fortsatte ändå att känna ilska, fast mest trötthet och olust att göra något.

Idag Tisdag, känner jag mig lite lugnare än vad jag gjorde Fredag till Söndag. Alvarligt, jag blir till och med irriterad när någon andas högt!

Känner ni igen er i detta?

Att det tar på krafterna att bli så arg!

Brukar ni också gå undan?

Jag tror inte man blir lika arg om man är ensam dessa dagar, eller?

Jag blir ju arg på vem som helst, inne på Ica eller i trafiken, hopplöst ju!

Ska man ta lugnande för att slippa det inre monstret, känner inte att det räcker med SSRI, hur gör ni?

Skriv gärna, jag vill veta? Ni får vara anonyma såklart.

Jag jobbar även på mina mejl nu så snart kommer ni kunna prenumerera & få brev av mig 🥰


Kommentera Här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

error: Content is protected !!
%d bloggare gillar detta: